onsdag den 1. januar 2014

Vores nytårs menu


Bondens mark møder østen
Snacks, sprød havre med chilimayo og salte mandler

Ølandshvede brød

Den forkølede musling
Kamille gravet kammusling med kamille gele, brunet citronsmør  og karse

Den forkølede musling
Med brunet citronsmør

 Løg med løg
Syltede perleløg, bagte rødløg, løg læder og løg bouillon 

 Løg med løg
Med bouillon

Den kolde ko
Tatar af kalv med marineret og bagt rødbede og bagt hvidløgs creme

Den glade hale, i egen sovs
Kalvehale rillette med karftig sauce og timian

Den glade hale, i egen sovs

Unika møder vesterhavet
Unika ask, Vesterhavs ost og Rødløber med kvæde kompot

 Den sure ende
Citron panna cotta med knust honningkage og lakrids is

Kransekage
Lækre og bagt af min svigerinde 

Vi startede med en lækker fersken farvet Cava, Raventós i Blanc, til snacks og de første to retter. 
Til de to kødretter, samt osten drak vi Aria, en Chianti classico. Til desserten drak vi mjød.
Klokken 12 drak vi en demi-sec Crément de Bourgogne, lige tilpas sød og alligvel frisk, lige perfekt.

Vi holdt en rigtig hyggelig og stille og rolig nytår sammen med min svigerinde og hendes kæreste og deres 1 1/2 årige datter.   



Min kæreste har redigeret billederne, derfor hans signatur er på, vi har taget billederne i fællesskab.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar