lørdag den 22. februar 2014

Bagte peberfrugter

Bagte peberfrugter

 Bagte peber, klar til at pilles

Peberfrugterne klar til ovnen

Bagte peberfrugter

Rød peber
citron 
salt, gerne Maldon eller anden flagesalt
oliven olie

Tænd ovnen på 225 grader.
Skyl dine peberfrugter og halvere dem og pil frøstanden ud.
Bag peberfrugterne dem til de er ret sorte i skindet. 
Læg dem i en plastikpose eller en lufttæt bøtte. Lad dem ligge i bøtten i 10-20 minutter, til skindet har løsnet sig og du kan røre ved dem.
Pil skindet af peberfrugterne, skær dem i mindre stykker eller strimler.

Du kan vælge at dryppe med citron, olie og smage til med salt.

Note: Bag gerne dine peberfrugter, når du alligevel har gang i ovnen.
Du kan servere peberfrugterne med en smule høvlet parmasan og lidt ristet pinjekerner, og måske vendt i en gang pasta.
Det er nemmest at pille frøstanden ud i af den rå peberfrugt. På billedet er mine peberfrugter godt nok hele.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar