Samosas
Fyldet
Filodejen foldet og klar til fyld
Min søster og jeg lavede forleden mad sammen. Vi lavede samosas, i vores fortolkning, med det fyld vi havde lyst til.
Samosas
Filodej
Hvidkål
Gulerødder
Peberfrugt
Porre
Karry
Olie, til
stegning og pensling
Citron
Tænd ovnen på 200 grader. Vask og skær grønsagerne i
strimler. Varm en pande op og brænd karryen af, tilsæt olie og grønsagerne,
svits det et par minutter, så grønsagerne stadig har bid. Smag til med salt,
citron og måske mere karry, jeg kan godt lide, at man stadig kan smage
grønsagerne.
Fyld fyldet i filodejen, jeg fulgte denne instruktion, den er ret smart i forhold til andre måder jeg har prøvet. Pensl pakkerne med olie og bag dem i 15-20, til de er gyldne.
Fyld fyldet i filodejen, jeg fulgte denne instruktion, den er ret smart i forhold til andre måder jeg har prøvet. Pensl pakkerne med olie og bag dem i 15-20, til de er gyldne.
Note: Vi spiste en helt enkel salat med romainesalat og
tomater dryppet med god olivenolie.
Resten af filodejen blev til pakker, til en sen aftensmad, i dag, efter at jeg kom hjem fra Food Festival 2013. Jeg havde en rest fyld også røg der lidt feta i, jeg kan anbefale Kirks gedefeta.
Jeg lavede en hurtig salat til, med romainesalat, forskellige slags tomater og en lækker lille agurk, begge købt på festivalen.
Resten af filodejen blev til pakker, til en sen aftensmad, i dag, efter at jeg kom hjem fra Food Festival 2013. Jeg havde en rest fyld også røg der lidt feta i, jeg kan anbefale Kirks gedefeta.
Jeg lavede en hurtig salat til, med romainesalat, forskellige slags tomater og en lækker lille agurk, begge købt på festivalen.
Filopakke fyldt med en rest fyld og feta
Salat
Fyldet
Ingen kommentarer:
Send en kommentar