tirsdag den 10. september 2013

svinekæber i æblemost


Svinekæber i æblemost

I dag da jeg købte ind, lå der svinekæber i køledisken, de måtte med mig hjem. Jeg synes at kæber smager rigtig godt, både kalve og svine.
Min kæreste lavede den skønne ret, som smagte virkelig godt.

Svinekæber i æblemost
2 personer, og en lille rest grønsager

4 svinekæber
5 små gulerødder
1 lille selleri
2 små Porre
2 små løg
Æblemost, min var med hyld og holsteiner cox, fra Strynø Frugthave
1 kanelstang
1 stjerneanis
2 æbler

Vask og snit grønsagerne i grove tern. Fjern den store sene på kæberne og brun dem af i en varm gryde. Tilsæt løg, porre, gulerødder, selleri, stjerneanis og kanelstang, svits og tilsæt derefter æblemost. Lad det stå og simre til kødet er mørt. Tag kødet op og kog sovsen lidt ind, tilsæt æblerne, skåret i tynde både, og kødet igen. Serveres i en dyb tallerken og nyd.

Note: Uhm lækker ret. Grønsager og væske kan varieres i den uendelige, næsten. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar