I lørdags var vi til Food Festival på Tangkrogen. Vi var
rigtig heldige, det var helt fantastisk vejr. Der var alt hvad hjertet kan
begærer af kvalitets fødevare og mad-produkter.
I flæng kan nævnes Samsø produkter, Skærtoft mølle, Niels og
Grete økologiske æg, Bülow Lakrids, Arla Unika, Årstiderne, Skagen food,
Nordisk tang, Økolageret , Allégården og Sødam kyllinger. Det er kun et fåtal jeg
har nævnt.
Pladsen
Lækre pølser, den forreste var et samarbejde med Ålborg universitet, en middelalderpølse, med mange urter og meget grofthakket. Kan desværre ikke huske slagteren.
Urter samlet af Halkær Ådal Økologisk
Vi smagte blandt andet strand-trehage, der havde en spændende smag af koriander.
Arla Unika oste
De er ret godt med,de har flere ret interessante oste.
Deres Krondild gav mig et minde om min mormors syltede agurker.
Lige ved siden af havde arla en bod med skyr, pandekager, softice og skyrvalle, med citrus og "gæret" så det fik bobler, have en rigtig spændende smag.
Syltet tang
Flotte fisk og sprutte
En fin altan
Timm Vladimir laver stoddermad, rørt tartar og bøf bearnaise
Chokolade, hyben, havtorn is, meget milde i smagen
Smagsprøver i grønsagsteltet, hvor det var muligt at tage et forklæde på og vaske fingre, også ellers vælge en bod og være med til at lave noget mad.
Økologiske æg, med meget fokus på velfærd
Johan Bülow og Nanna bagte en lakridskage med skyr creme. Det mest spændende var at Johan fortalte lidt om Bülow Lakrids og deres udvikling. Selve bagninge gik meget stærkt og var ikke nemt at følge med i, og ret surt der var ikke smagsprøver nok til alle. Jeg ville ellers godt have smagt, det lød ret interessant, men så må jeg selv i gang med bage en lakridskage.
Raw and Jucie
En lækker raw jucie med æble, citron og gulerod
En kok fra River Cottage tilberedte makrel og multe, smagte virkelig lækkert, let bagt makrel og ceviche af multen.
Søde grisebasser
Mange aktiviteter også for børn, her øko vendespil
Ingen kommentarer:
Send en kommentar