Romesco sauce
Peberfrugt, valnødder og hvidløg
Jeg fik lyst til at lave noget med bagte peberfrugter. Jeg kom i tanke om romesco sauce, så jeg søgte rundt omkring på nettet for få en ide om ingredienserne, her er min version.
Romesco sauce
2 røde peberfrugter
½ hvidløg, enkelt feds hvidløg
57 g brød
40 g valnødder
Olivenolie
½ citron
Røget paprika
Skær peberfrugterne i halve og bag dem med skallen op ad i ovnen til de er sorten uden på, ved 225 grader.
Blend brød, valnødder og hvidløg, tilsæt peberfrugt, røget paprika og blend til en mellem fin masse. Tilsæt lidt olivenolie, hvis der er behov. Opbevares i køleskabet.
Romesco sauce og grønsager
Spagetti med romesco sauce
Kartofler med romesco sauce
Jeg har spist min med ovenstående ting.
Note: En lækker dip, med en ret markant smag.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar