Hakkebøf med spidskål, æble og perrods fraiche
Spidskål klar til dampning
Hakkebøf med spidskål, æble og peberrods
fraiche
1 x aftensmad
og 2 x frokost
400 g hakket
oksekød, gerne øko
1 spidskål
5 spsk Thise
fraiche 9 % eller andet surmælksprodukt
Peberrod
½-1 Æble
citron
Rapsolie
Vask og skær
spidskålet i kvarte, læg det i en gryde, de skal alle ligge på bunden, drys
salt, en smule olie og ½ dl vand.
Vask og skær æblet i både og fjern kernehuset. Skær hver båd i tynde skiver og marinere dem i en smule citronsaft.
Form 4 bøffer og tænd for gryden med spidskål og stegenpanden.
Put Thise fraichen i en skål, skræl og skrab peberroden og bland i fraichen sammen med lidt citronsaft og salt.
Put bøfferne på den varme panden og krydder dem med salt og peber. Vend dem efter nogle minutter, når de har fået stegeskorpe.
Skru ned for spidskålen når det koger og lad dem dampe stille og roligt,
Vask og skær æblet i både og fjern kernehuset. Skær hver båd i tynde skiver og marinere dem i en smule citronsaft.
Form 4 bøffer og tænd for gryden med spidskål og stegenpanden.
Put Thise fraichen i en skål, skræl og skrab peberroden og bland i fraichen sammen med lidt citronsaft og salt.
Put bøfferne på den varme panden og krydder dem med salt og peber. Vend dem efter nogle minutter, når de har fået stegeskorpe.
Skru ned for spidskålen når det koger og lad dem dampe stille og roligt,
Note:
Spidskål, æble og peberrods fraiche var en rigtig god kombination, delvis
fundet på af min kæreste inden han tog på arbejde. Jeg udviklede dog på ideen,
ved at putte peberroden i fraichen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar