Risalamande med kirsebærsovs
Den færdige kirsebærsovs
Risalamande med kirsebærsovs og grøn te
Mine forældre har i en del år lavet en rigtig lækker kirsebærsovs, ved at blande "almindelig" kirsebærsovs med Amarena kirsebær. Amarena kirsebærerne giver kirsebærsovsen en lidt mere kraftig, dybere og parfumeret smag. Som er et lækkert modspil til den bløde, fede og søde risalamande. Vælg et godt glas ”almindelig” kirsebærsovs. Du skal selv smage dig frem til, hvor meget din sovs skal smage af amarena kirsebær.
Kirsebærsovs med Amarena kirsebær
1 glas alm kirsebærsovs
1 glas amarena kirsebær, f.eks Fabri Amarena kirsebærsauce
Du tager glasset med den “almindelige” kirsebærsovs, og giver indholdet en tur med blenderen.
Du tilsætter amarena kirsebær og sirup til den blendede sovs, indtil du synes smagen er god.
Fabri Amarena kirsebærsauce
Ingen kommentarer:
Send en kommentar