tirsdag den 3. december 2013

Kirsebærsovs med Amarena kirsebær

Risalamande med kirsebærsovs

Den færdige kirsebærsovs  

Risalamande med kirsebærsovs og grøn te

Mine forældre har i en del år lavet en rigtig lækker kirsebærsovs, ved at blande "almindelig" kirsebærsovs med Amarena kirsebær. Amarena kirsebærerne giver kirsebærsovsen en lidt mere kraftig, dybere og parfumeret smag. Som er et lækkert modspil til den bløde, fede og søde risalamande.  Vælg et godt glas ”almindelig” kirsebærsovs. Du skal selv smage dig frem til, hvor meget din sovs skal smage af amarena kirsebær.

Kirsebærsovs med Amarena kirsebær

1 glas alm kirsebærsovs
1 glas amarena kirsebær, f.eks Fabri Amarena kirsebærsauce

Du tager glasset med den “almindelige” kirsebærsovs, og giver indholdet en tur med blenderen. 
Du tilsætter amarena kirsebær og sirup til den blendede sovs, indtil du synes smagen er god.


 Fabri Amarena kirsebærsauce

Ingen kommentarer:

Send en kommentar