søndag den 4. maj 2014

Ristet havremüsli med mandler

 Yoghurt med ristet havremüsli med mandler, pære og citronskal

 Ristet havremüsli med mandler

Lækker og nem søndags morgenmad, yoghurt med ristet havremüsli med mandler. 
Jeg ristede müslien i hyldeblomst sirup, det gav en rigtig lækker smag og med pære og et tvist af citronskal tilsidst, smagte det rigtig godt. Dette er en lille bitte portion, du kan sagtens lave en større portion af gangen.

Ristet havremüsli med mandler

2 håndfulde havregryn
1/2 håndfuld sesam
1 håndfuld Mandler
Hyldeblomst sirup eller honning

Din yndlings yoghurt
1-2 pære
Citronskal

Hak mandlerne i grove stykker. 
Tænd for en pande og hæld havregryn, sesam og mandler på, lad det riste på mellem varme. Til de er let gyldne. Tilsæt siruppen i en tynd stråle ud over og rør grundigt rundt, vurder selv mængden af sirup.
Tag müslien af og lad det køle på et bagepapir og server straks med pære i tern og fint revet citron. Put resten i et lufttæt glas og spis en anden dag.

Note: du kan tilsætte lige det du har lyst til, til müslien. F.eks rosiner, kokos, abrikos, rugflager, solsikkekerner mm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar