Saltimbocca
Saltimbocca klar til stegepanden
Fredag aften havde vi lyst til god mad, men energien var ikke stor, da jeg har brugt det meste af ugen på en influenza, der fik bidt sig godt fast.
Inspiration til saltimbocca'en kom fra brødrene Price, de lavede det, i deres nye program.
Dog var Super Brugsen ikke leveringsdygtig i salvie, så vores blev en version med basilikum. Det fungerede rigtig godt med basilikummen, så det kan sagtens anbefales.
Saltimbocca
400 g kalveinderlår
1 pk tørret skinke
1 pt. basilikum eller salvie blade
mel
hvidvin
smør
evt persille
Tandstikker
Bank kødet let ud og skær det ud i mindre stykker ( ca. 5x10).
Læg 1-2 blade basilikum/salvie og et stykke skinke på hvert stykke kød og saml det med en tandstik, så det ikke falder fra hinanden.
Vend kødet i mel, krydret med salt og peber.
Steg dem ved høj varme, så de hurtigt bliver brunet på begge sider.
Kom hvidvin på så det lige dækker selve kødet, men ikke skinken.
Lad det koge ind et par minutter, tilsæt så koldt smør i tern.
Smag til, drys evt persille over og server straks.
Vi spiste salat af grønne bønner til. Se næste blog indlæg.
Note: Super lækker og velsmagende ret, der kan laves på et øjeblik. Og saucen, uhm den bliver god.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar